Transport en Garantie

Jirgastone is in staat alle producten in de gehele Benelux en Duitsland te bezorgen. De onderstaande pagina geeft alle voorwaarden en mogelijkheden weer van onze transportservice. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft die niet beantwoord worden.

ONLINE BESTELLEN IN VIER STAPPEN:

Stap 1 – Selecteert de gewenste producten en plaats deze in het winkelwagentje
Stap 2 – Kies de leveringsmethode en controleer de geselecteerde producten. Tevens zult u geïnformeerd worden over de verzendkosten.
Stap 3 – U gaat vervolgens naar de kassa. Hier kunt u een afleveradres invoeren en kiezen hoe u wilt betalen. U vindt hier ook een vermelding van de verzendkosten.
Stap 4 – U heeft de mogelijkheid om uw naam, adres, type verzending, betaling en producten te herzien en/of te corrigeren voordat u uw bestelling plaatst door te klikken op de knop “Plaats Bestelling”.

ADVIES

Wij adviseren u thuis te zijn om de levering in ontvangst te nemen. De chauffeur vraagt u dan voor ontvangst te tekenen en het is raadzaam de bestelling direct te controleren.
Indien u niet thuis bent om de levering in ontvangst te nemen, zal de chauffeur een briefje bij u in de brievenbus achterlaten met daarop het tijdstip van de levering. Houdt u er rekening mee dat controle dan niet meer mogelijk is, en dat de bestelling vanaf het moment van levering onder uw verantwoordelijkheid valt.

KOSTEN

Als u een product bestelt via Jirgastone, worden de minimale transportkosten per product getoond. De minimale kosten van levering zijn € 10,- euro, inclusief btw. Afhankelijk van uw locatie en de keuze voor een luxere transportmethode, kunnen de transportkosten hoger uitvallen. Bij leveringen aan de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen worden bijvoorbeeld alle veerkosten en toeslagen doorberekend aan de klant.

LEVERING BELGIE, DUITSLAND EN WADDENEILANDEN

Voor levering aan de Waddeneilanden, België en Duitsland gelden hogere transportkosten. In het bestelproces wordt kenbaar gemaakt wat de exacte transportkosten zijn op basis van uw locatie en de transportmethode die u gekozen hebt.

ADVIES

Wij adviseren met klem om uw order enkele dagen voor aanvang van uw project door ons te laten leveren. Zo voorkomt u dat als er onverhoopt een probleem met de levering ontstaat, uw overige afspraken (bijvoorbeeld met tegelzetters of aannemers) ook in het gedrang raken. Voor vervolgschade zijn wij in geen enkele situatie aansprakelijk.

VRAGEN OVER UW LEVERING

Voor vragen over de levering van uw bestelling kunt u contact opnemen met Salari Transport. Dit kan uitsluitend per e-mail onder vermelding van uw bestelnummer: info@armina-transport.nl

www.jirgastone.com
Citadel 5 , 6852CN Huissen
Tel. +31(0)619979094
+31(0)267024745
E-mail info@jirgastone.com
davidar_@hotmail.com